Palas Pineda

Palas 4 sterren Beach & Cycling resort ligt aan in La Piñeda aan de Costa Daurada, op slechts 50 minuten van de luchthaven van Barcelona, en op 10 minuten van de luchthaven van Reus.                                    

In dit pas gerenoveerde viersterrenresort geniet je er van authentieke mediterrane of internationale gerechten in onze Show Cooking market of buffet.  De zomermaanden bieden ook de kans om onze Pool bar bij het zwembad te ervaren of een snack te genieten op onze snackbar terras.

Ons hotel biedt een indoor Spa ruimte waar je evenzeer van heerlijke massage kan genieten.  Er zijn ook diverse buitenzwembaden, inclusief een VIP ruimte.

Ons hotel is perfect gelegen om zowel van een strandvakantie als een actieve vakantie te genieten.  Op 15 minuten rijden ontdek je er de prachtige Priorat streek, ideaal voor wijnliefhebbers die er kunnen deelnemen aan speciale wijnactiviteiten van de oorsprongsbenaming D.O. Priorat of D.O.Q Priorat.

Ons hotel biedt evenzeer een ruime waaier aan fietsroutes langs de wijngaarden van de Priorat en is dan ook voorzien van een bewaakte fietsstalling, faciliteiten om de fietsen te wassen en te onderhouden en een fitsnessruimte.

Faciliteiten

  • Free Wifi

  • Air-Conditioning

  • kluis in de kamer

  • mini bar

  • flat-screen tv

DATA 2020

Data beschikbaar vanaf 15 DEcember 2019

vrijblijvende offerte

Step 1 of 2