In samenwerking met

Een 5 daagse tourtocht door Belgie. Voor meer info kan je ons steeds mailen.

Ridley is een Belgische fabrikant van fietsen en fietsonderdelen. Het bedrijf werd in 1997 opgericht door Jochim Aerts die de onderneming noemde naar de Britse filmregisseur Ridley Scott

Met Ridley zitten we pal in het wielerhart van de wereld. België, Vlaanderen. Een hoop klassiekers en eindeloos veel kermiskoersen. Hier leer je de fietsstiel. Met een windtunnel naast de deur, een tiental wielerbedrijven in de wijde omtrek en een aangeboren wielerpassie bij onze medewerkers. Dat proef je. Dat voel je. Bij elke bocht. Bij elke pedaalslag.

We are Belgium

Parcour

Kostprijs: 550 euro

Inschrijven via sportstages.com

 • Rit 1: Ridley - Tienen 104 km

  Hotel: Alpha ***

  Programma:

  Verzamelen op het Circuit in Zolder 08u00 ( auto’s kunnen daar op de parking blijven staan ) omkleden, bagage afgeven en om 09u00 in groep naar Ridley fabriek / Bike Valley
  ( ± 12 km langs het Albert kanaal )

  Briefing 1° rit met ontbijt in Bike Valley met bezoek aan de windtunnel http://www.flandersbikevalley.be/windtunnel/ en het draaiende Ridley fabriek https://www.ridley-bikes.com/ ( totale duur van deze twee bezoeken ± 02u30 )

  Vertrek 1é ( ingekorte) rit naar Tienen van ± 106 km, avondmaal, briefing tweede rit, vrije avond.

 • Rit 2: Tienen - Oudenaarde (143km)

  Hotel: Leopold **** (Accor Hotel groep)

  Ontbijt 07u30, bagage afleveren 08u30, avondmaal, briefing 2° rit, bezoek aan het Ronde van Vlaanderen Centrum.

  Beklimmingen:
  La Houppe - Berg ten Stene - Boigneberg - Kapelleberg - Eikenberg - Edelareberg

 • Rit 3: Oudenaarde - Dinant (151 km)

  Hotel: ibis Dinant

  Ontbijt 07u30, bagage afleveren 08u30 , vertrek derde rit naar Dinant van ± 170 kilometer, avondmaal, briefing 4° rit, aansluitend misschien een sportquiz organiseren?

  Beklimmingen:
  Stationsberg, Taaienberg ...

 • Rit 4: Dinant - Waimes (157 km)

  Hotel: Cyrano

  Ontbijt 07u30, bagage afleveren 08u30, vertrek vierde rit naar Waimes van ± 160 kilometer, avondmaal, briefing 5° rit, vrije avond.

 • Rit 5: Waimes - Zolder (137 km)

  Ontbijt 07.u30, bagage afleveren 08u30, vertrek vierde rit naar Zolder van ± 135 kilometer, aankomst Zolder op het Circuit en afsluiten met een gezamenlijke BBQ en een goei pint bier !!

  Beklimming: Cote de la Redoute