ALGARVE - PORTUGAL

Jvs-Cycling Holidays biedt vanaf oktober 2018 een tweede fietsbestemming aan !!

Fietsen in Algarve -  Portugal.

Deze fietsreis geeft je de mogelijkheid om de Algarve in al zijn pracht en praal te leren kennen.
De Algarve lenen zich prima voor de actieve fietsvakantie , het klimaat is in het voor- en najaar zijn zeer aaangenaam. Het natuurschoon is buitengewoon: een diepblauwe zee, brede zandstranden, rustige baaien tussen grillig gevormde zandsteenrotsen. De stadjes zijn levendig en nodigen uit met gezellige straatjes en sfeervolle restaurantjes. De Algarve wordt door de weergoden verwend met een zon die het zelden laat afweten en met een warme zuidenwind.
 Dzee regio biedt schitterende verkeersarme fietswegen , die we tijdens de fietsritten combineren met de charme van de pittoreske dorpjes en mooie valleien met prachtige vergezichten.
Tijdens deze fietsvakantie fietst u dwars door het vriendelijke en onthaaste achterland van de Algarve , u komt langs uitgestrekte boomgaarden met sinaasappelen, citroenen , amandelen en olijven, de zoutpannen van Tavira en de kilometerslange prachtige zandstranden.

Tijdens je fietsvakantie verblijf je in het mooie Victoria Sport & Beach Hotel , http://www.ap-hotelsresorts.com/en/our-hotels/victoria-sport-beach-hotel , het Hotel is nabij natuurlijke zandstranden gelegen in het rustige Olhos de água op 8 km van het centrum van Albufeira.
Het 4-verdiepingen Victoria Sports & Beach Hotel biedt rookvrije kamers voorzien van zowel airconditioning, centrale verwarming, breedbandinternet, een TV en een eethoek alsook een magnetron en een koffie/theeapparaat.
Het hotel biedt buffet ontbijt van 8:00 - 10:00. En het restaurant ter plaatse is gespecialiseerd in Portugese keuken. De Poolside bar biedt biljart en terras.
Het hotel geniet van eersteklas ligging binnen 25 minuten rijden van Faro luchthaven.

Voor wie is een fietsvakantie in de Algarve geschikt ?

Door het heuvelachtige karakter van bepaalde gebieden die we aandoen , is deze fietsvakantie geschikt voor mensen met een normale tot goede conditie.
Er zijn tal van parcours beschikbaar van 60 tot 140  kilometer per dag met hoogteverschillen van tussen de 350 à 1000 , met een enkele uitschieter naar maximaal 1500 meter per dag.

Boek je fietsvakantie online

Niet alleen ter plaatse is je fietsvakantie goed geregeld, ook tijdens het boeken maken we het je graag gemakkelijk. Bij JVS-Cycling Holidays regel je complete fietsvakantie gemakkelijk via onderstaande link, Omdat de wensen van iedere groep verschillend zijn, vragen we u contact met ons op te nemen zodat wij een passende offerte kunnen samenstellen.

Extra kortingen voor groepen( + 10 fietsende personen)
Aanvragen  gebeuren via onze partner Atop & Incentives.
 Boek dus direct jouw ideale fietsreis, dan kan de voorpret beginnen!

Johan & Patrick hopen jullie te begroeten op één van hun fietsvakanties.