RIDLEY HUURFIETSEN

In de beveiligde fietsstalling van Club Hotel Casino Loutraki hangen twintig hoogwaardige carbonkaders op een tijdelijke eigenaar te wachten. De Ridley Fenix SL racemonsters zijn afgemonteerd met een Ultegra-groep van Shimano, inclusief schijfremmen. Opdat uw fiets helemaal op maat wordt afgesteld, raden we u aan om vooraf uw fietsmaat door te geven bij de reservatie.

Op uw stuur prijkt een gps-toestel van Garmin waarop tal van fietsroutes staan opgeslagen. Tijdens de ritten kan u nippen van isotone dranken van Hiddit. Na iedere rit staat een recovery drank u op te wachten. Uiteraard staan we garant voor technische assistentie onderweg en is er een herstellingsdienst ter plaatse.

Andere services zijn…

Onze persoonlijke service door een Belgisch-Grieks team in het bike center, de aanwezigheid van fietspompen en een bikewash, een duidelijke infosessie bij aanvang van de fietsweek, daarnaast nog dagelijkse parcoursbriefings en professionele fietsbegeleiding voor verschillende niveaugroepen.

BINNENKORT OOK ELEKTRISCHE MODELLEN BESCHIKBAAR!

GARMIN EDGE 1030

DE ULTIEM VERBONDEN GPS-FIETSCOMPUTER MET NAVIGATIEFUNCTIES
  • 3,5-inch fietscomputer met uitgebreide navigatie, prestatiefuncties en functies die uw fietstocht veiliger maken
  • De Trendline popularity routing maakt gebruikt van Garmin Connect ritgegevens van miljarden afgelegde kilometers. Zo kunnen wij u de beste routes bieden, zowel op de weg als offroad
  • De vooraf geladen Garmin fietsnavigatiekaart bevat nu gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen en nieuwe navigatiewaarschuwingen
  • Met rider-to-rider messaging1 kunt u communiceren met andere fietsers in uw groep
  • Daag uzelf tijdens elke rit uit met de bijgewerkte, vooraf geladen Strava Live Segments
  • Batterijlevensduur: Tot 20 uur2. Kan worden verlengd tot 40 uur met het optionele Garmin Charge power pack

Fiets langer en krachtiger door terwijl u verbonden blijft met de Edge 1030 GPS-fietscomputer. De computer beschikt over Trendline popularity routing. Op basis van miljarden afgelegde kilometers tonen wij u de beste routes op de weg en offroad. Of u nu een wielrenner bent, het avontuur opzoekt of de fiets slechts gebruikt om van a naar b te komen, wij kunnen uw rit verbeteren.

FIETSKLEDIJ VAN BIORACER

Binnenkort kan je onze fietskledij bestellen via Bioracer!